architectuur vakmanschap inspiratie

Ernst van der Vecht

STERNontwerp is in 2006 door Ernst van der Vecht opgericht. Ik ben architect en ingeschreven in het architectenregister. Ik heb in het begin vooral verbouwingen voor particulieren gedaan. Later heb ik veel opdrachten voor andere architectenbureau’s gedaan en de laatste tijd weer voor bedrijven en particulieren.

Wat doet STERNontwerp: Omdat Ernst van der Vecht veel ervaring heeft en van afwisseling houdt, kan STERNontwerp zeer verschillende opdrachten aannemen. En als er andere kennis nodig is, heb ik een netwerk van specialisten om me te helpen

  • Zowel woningbouw als utiliteitsbouw
  • Nieuwbouw, renovatie en transformatie
  • Van schets tot bouwaanvraag tot bouwbegeleiding en opleveringskeuring
  • Interieur, aanbouw, of een volledig nieuw gebouw

Een van de redenen voor het beginnen van een eigen architectenbureau was mijn wens om me te blijven ontwikkelen op verschillende gebieden. Dat is goed gelukt: De opdrachten waar ik sindsdien aan gewerkt heb varieren van kleine verbouwingen tot bruggen en landschapsplannen, van schetsen tot werktekeningen en van mooie presentaties tot de dagelijkse begeleiding op de bouw.

De projecten zijn ook heel verschillend omdat ik de wens van de opdrachtgever belangrijk vind. Ik adviseer en probeer betere oplossingen aan te dragen. Ik krijg van opdrachtgevers wel eens te horen dat ik minder naar ze had moeten luisteren (!), omdat ze achteraf mijn idee beter vonden. Daarom ga ik niet altijd akkoord met de wens van de opdrachtgever. Uiteindelijk vind ik dat met een goede uitwerking bijna elk idee tot een mooi resultaat kan leiden.

Op www.sternontwerp.nl is meer te vinden over mijn interesses, zoals kunst en parametrisch ontwerpen.

Ik werk volgens de algemene voorwaarden CR2013 van de BNA tenzij anders is afgesproken.

adres: Vesuvius 47
postcode: 3524 WT
Plaats: Utrecht
nul zes 48171899

architectenregister: 1.000701.003
KvK: 30218291
BTW-iD: NL001600314B98